Els nostres professionals

Sonia Ortego Calvo. Psicòloga.

núm. col·legiat: 8420

Llicenciada en Psicologia a la Universitat Autònoma de Barcelona (1994). Experiència de més de 15 anys com a psicòloga en l'àmbit educatiu, tant amb nens com adolescents (Departament d'Estimulació primerenca del centre "Obra social de Ayuda al disminuido"; CAPIP de la secció de Psiquiatria del nen i de l'adolescent de l'Hospital de la Creu Roja de Barcelona; centre psicopedagògic IDP i centre EMS Serveis en Psicopedagogia, al Vendrell (Tarragona).

Realització de tasques com a Tècnica d’Orientació en projectes d'inserció laboral durant més de 4 anys. Inserció laboral per competències (2004).

Rosario Crespín Ruiz. Psicòloga.

núm. col·legiat: 8582ems_professionals

Llicenciada en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Psicòloga infantil, de adolescents i adults, amb més de 20 anys d’experiència. Experta en teràpia cognitiva de trastorns emocionals i de personalitat. Psicodiagnòstics, informes clínics.

Marcos Arufe Castro. Neurologopeda.

núm. col·legiat: 3758

Diplomat en logopedia per la Universitat de A Coruña i Master en Neurologopedia (UAB) a l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona. Terapeuta en Flors de Bach. 3er nivell de Reiki (Títol oficial per la Federació Europea de Reiki Professional -FERP).

Experiència en tractament logopèdic per a patologies neurològiques, rehabilitació logopèdica en pacients laringectomitzats. Serveis de logopedia a residències assistides i centres de dia (gent gran). Intervencions en bebés, nens, adolescents i adults.

Mariona Vives Borràs. Pedagoga.

Llicenciada en Pedagogia per la Universitat de Barcelona (2002). Més de 10 anys exercint d'educadora en educació especial dins l'escola. Llarga experiència dins el món del lleure, tant en esplais com en activitats escolars. Especialització en alumnes amb necessitats educatives especials en el món escolar (2011).

Carolina Caballero Gordillo. 

Finalitzant Educació Infantil per l'Institut Obert de Catalunya. Formació en psicomotricitat per nens de 3-6 anys (2012), com a vetlladora escolar (Escola Educa) i experiència com a monitora en tallers per a nens (activitats acadèmiques i de lleure).

Tasques administratives.