Notícies d'EMS 

Finalitzen els tallers de Tècniques d’Estudis a l’escola Pau Casals del Vendrell

L’Ampa del centre ha organitzat una activitat extraescolar per a 'aprendre a estudiar'

Maig 2013

ems_tecniques_estudiUn total d’11 nois i noies de 5è i 6è de primària han participat als tallers de Tècniques d'Estudi que s’han programat a l'escola Pau Casals. Durant vàries sessions, els alumnes han estat treballant diferents recursos per a planificar millor l’estudi a qualsevol assignatura. Així, han après aspectes bàsics per a enfrontar-se a un examen, abans, durant i després de la prova acadèmica: l’elaboració d’un resum que ajudi a estudiar, la planificació del temps i dels continguts al moment de l’examen, la revisió final i l’ortografia o l’anàlisi posterior dels resultats obtinguts.

Els tallers pretenen transmetre als participants la importància de l’esforç diari, d’organitzar-se abans d’estudiar i de la correcció dels errors per assolir un aprenentatge exitòs. Amb aquests objectius, s’hi han treballat mètodes per estudiar les diferents matèries, tècniques per a millorar la concentració, o l’ambient ideal per començar a estudiar.

El taller ha estat organitzat per l'Ampa de l'escola Pau Casals, i impartit pel centre EMS Serveis en Psicopedagogia. La previsió és que la iniciativa es torni a programar el proper curs.